Isabella Fiore Studded Hobo

Mens jeg aldri har vært den største fanen av Fiore, har jeg likt en pose eller to fra tid til annen. Bare nylig mens jeg kjøpte, så jeg noen kvinner sikle over den piggede messenger -posen som jeg oppdaget overveldende så vel som ikke min stil i det hele tatt. Det er type morsomt nøyaktig hvordan stilen fungerer fra person til person. Mens de fortsatte å prøve det jeg synes om å være den stygge vesken, vendte jeg interessen for resten av fiore -posene. Til min overraskelse ble jeg med på kvinnene som slo på den piggede tingen i tillegg til å startet å kose på Isabella Fiore piggte hobo. Hobo -formen passer til stilen min fullstendig, så vel som pigging er bare tilstrekkelig uten å være så godt. Tilbudt i brunt eller miljøvennlig skinn (vil du ha en daglig pose eller en pose med litt teft?), Er denne vesken kul, men kan raskt bli trukket av av mange typer. Posen er aksentert i antikk med gylden maskinvare, viser frem sterke piggede så vel som skallet trim, samt har glidelåslommer foran som er i vinkel. Selv om jeg hadde litt av en dårlig stemning om Fiore -bestanden på Neimans, oppdaget jeg at jeg sto ved siden av de piggede kjærlige kvinnene som prøvde på denne vesken. Kjøp den via Neiman Marcus for $ 795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *