Emilio Pucci Mombasa Little Tote

så vel som igjen, jeg er sen med innlegg. Jeg er litt bak med hva som helst nå, tilgi meg. Å være en av de aller beste procrastinatorene i verden er typen å gi meg et flott spark i det ideelle idealet nå. Men, akk, jeg er her i tillegg til å være forberedt på å vise deg en nydelig pose. Mens signaturen Pucci -utskriftsmønster ofte kan være overveldende for meg, har jeg falt over hælene for det mye mer subtile så vel som undertrykt mønster. Emilio Pucci Mombasa Little Tote er trimmet med rikt brunt skinn i tillegg til å vise frem det feilfrie Mombasa-trykket lerretet. De brune skinnene bærer stropper med gyldne halvmåneplater ved basen aksent denne slanke vesken. Toppen er sluppet så vel som interiøret viser fiolett Pucci -logo samt en glidelås lomme. Av en eller annen grunn kan øynene mine ikke bli tilstrekkelig med denne vesken. Hvis du er enig, vær den heldige kvinnen i tillegg til å få det med Eluxury for 890 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *