TRESJE STRIKE PUDDED CROSSBODY BAG

Jeg begynner å høres ut som en ødelagt platespiller, så tilgi meg. Men Crossbody og bøtteposer er alle raseri denne sesongen så vel som sesonger som kommer. Så det er ingen overraskelse at jeg har enda en veske på crossbody å dele med deg. Jeg vet ikke om deg, men det er noe med en forenklet veske som gjør meg så glad. Jeg mener, ikke misforstå, jeg elsker en fantastisk eksentrisk veske like mye som neste person, men det er dager hvor jeg vil ha en fantastisk pose uten mye oppstyr. Heldigvis er Treesje et merke som fortsetter å gi meg poser jeg ikke kan få nok av.

TreesJe Strike Studded Crossbody Bag er forenklet i naturen, men pakker absolutt litt av en trøkk. Som jeg har nevnt før, har jeg en “ting” for grå vesker. Grå vesker har en tendens til å være litt bedre enn svarte vesker i boka mi. Ikke misforstå, jeg elsker svarte vesker og jeg har mange av dem, men grå poser har bare et annet element av interesse. Denne vesken har en enkelt crossbody stropp (22 ″ dråpe) og gullfargede maskinvare. Jeg kjenner så mange mennesker der ute er helt over den piggede trenden, men denne vesken har bare et lite snev av pigg til den, og jeg elsker den. Topplukkingen har også en skjult magnetisk lukking. Bare å se på denne vesken får meg til å ønske den. Jeg ser for meg at jeg bærer denne typen vesker daglig. Kjøp gjennom Bloomingdale for $ 350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *