Celine Bagage Tote: Permanent tradisjonell eller datert trend?

C (é) linjebagasje tok verden med storm da den traff scenen tilbake i 2010. Utviklet av ingen ringere enn Phoebe Philo selv, var bagasjen ikke en umiddelbar hit som du kan forestille deg. Snarere tok denne usannsynlige IT-sekken et øyeblikk å plukke opp kraftig damp før han til slutt endte opp med å være en go-to for Fashion’s Elite, Celebrities, så vel som daglige samlere akkurat som oss.

Bagasjen ville fortsette med å bli en essensiell for Celine, reimagined sesong etter sesong i mange iterasjoner som spenner over forskjellige lær, stoffer, så vel som nesten alle farger du kanskje forestiller deg. I dag produseres fortsatt Celine Bagasje -bære trend?

Ny tradisjonell eller datert trend?

For nesten et år siden komponerte jeg om lignende jeg fremdeles hadde for Celine Bagage Tote, så vel som mens det ikke har endret seg mye, har jeg ennå ikke lagt en til samlingen min. Nylig når jeg skuret videresalgsmarkedet for nåværende avtaler, begynte jeg å gruble på hvorfor jeg ikke tok steget. Deretter svarte Megs på en spørsmål og svar på Instagram bare nylig da en tilhenger spurte hennes synspunkt på bagasjetotten, så vel som det virkelig fikk meg til å tenke. Jada, bagasjen har bevist at han oppholdskraft på dette tidspunktet, men når jeg ser, så vel som jeg antyder virkelig ser lenge så vel som hardt, på bagasjetotten, hva er det jeg ser?

2010 -tallet var en ekstremt spesiell tid innen mote. Fra peplum-topper så vel som neonfargede bandasjekjoler (hvor i verden er hervé léger?) Til plattformhæler så vel som tynne jeans, innså jeg at jeg samarbeider den store, bevingede silhuetten av bagasjen bærer med motemønstrene fra en for tiår siden. I tillegg til at nostalgi av bagasjebæringen trekker i hjertestringene mine i tillegg til å bringe meg tilbake, føler jeg at det har endt opp med å bli datert så vel som overspilt.

En stor del av meg hater å oppgi det siden så lang tid bagasjen var en pose jeg likte, så vel som begjærte etter, men jeg ser ikke formen være enkel eller glatt tilstrekkelig til å holde en ekte klassiker; Snarere føler jeg at silhuetten alltid vil være forbundet med 2010 -tallet så vel som dens mote. Jeg sier ikke at jeg ikke liker bagasjen, og heller ikke sier at hvis jeg hadde en, ville jeg ikke ha den. Men personlig føler jeg at det er så godt sent å bli med på bagasjens bærebånd, så vel som for meg, dette er ikke en situasjon med mye bedre sent enn aldri, men en situasjon med en savnet sjanse (å vel).

Kanskje min lengsel så vel som for denne vesken så lenge handlet mye mer om lengsel etter en tid som føles som en liv til.

Hva tror du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *