Viktor & Rolf Lock and Chain Hold vil bidra til å holde ranerne borte

en lås og avgjørende på en pose er ikke noe nytt – Chloe Paddington, noen? På den annen side, en dørlås brukt som en lås? Det er mye mer uventet, litt fantastisk, og tør jeg si, geni.

Som min merittliste på dette nettstedet skulle indikere, har jeg en tendens til å trekke mot samtalestykker, og Viktor og Rolf Lock Chain Hold er absolutt en av dem. Der lås-og-nøkkel-dekorasjoner ofte er et veldig vanlig tilleggsstykke, men i mange tilfeller er de bare en dekorasjon. Viktor og Rolf har derimot tatt inn dekorasjonen av sperren og innlemmet den i unikt skapt lås, noe som gir en vanlig svart estetisk glede.

Selv om meninger definitivt vil variere, føles denne designen som om den har potensial til å bli et tidløst stykke. Kalveskinnskinnet vil være tro på verdien, og de grunnleggende og dristige feater av dette holdet vil aldri være ute av stil. Hvor ofte vil du se en dørlås som brukes til å feste eiendelene dine? Jeg elsker at det bokstavelig talt vil låse eiendelene mine mens jeg fremdeles er iøynefallende. Nå er like god tid som noen for å få denne vesken gjennom Shopbop for 995 dollar, og med de kommende høytidene som er ideelt rundt hjørnet, kan du satse på at dette vil være på min ønskeliste i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *