Inge Christopher Curved-Frame Evening Bag

igjen oppdager jeg at jeg fokuserer på kveldsposer, siden det av en eller annen grunn at avgjørende hendelser har sett ut til å vises til venstre som høyre. Jeg liker å være en del av virkelig elegante middagsselskaper, baller, servicemøter eller hva har du. For meg er det en tid å få spille kjole, som jeg tror hver dame må omfavne, samt en grunn til å komme til å spytte på en ny kjole eller kjole, så vel som i programmet kveldspose! (Egentlig den siste feiringen jeg dro til damen som kastet feiringen for seg selv, en ekstremt høy klasse sosialitt, hadde en kveldspose laget bare av diamanter- kjeven min gikk på gulvet hele kvelden og gawking over det!) Uansett Jeg forstår at ikke alle av oss kan betale for en pose som er dekorert i de fineste juvelene, så vel som diamanter, så vel som satin. En av disse dagene kan jeg kanskje, men foreløpig liker jeg å oppdage bare sofistikerte så vel som økonomiske kveldsposer.

Jeg løp over disse Inge Christopher Curved-Frame Evening Poss i tillegg til at en beslutning for $ 60 kan kutte den som en bedårende bit kveldspose når pengemidlene er lave. “En grasiøs form så vel som elegant tung satengforsyning en sjarmerende ramme for delikat perlearbeid” var nettopp det jeg har lett etter. Posen har også en innvendig lomme, en håndleddskjede, i tillegg til en kysselås-lukking. Jeg liker ikke alltid å bare ha på meg svart, så vel som om du er som meg, i tillegg til at jeg gleder meg over å krydre ting, vil fargene som tilbys virkelig få deg til å smile. Disse posene tilbys i en mengde farger, inkludert svart, brun, kalk, rød, gull, samt lilla. Disse kuttete posene -dimensjonene er: 9 ″ W x 4 1/4 ″ H x 2 1/2 ″ D som beviser at den er helt dimensjonert for en attraktiv kveld ute på byen. Tilbudt med Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *