JPK Paris Sasha Stort Hobo

Har noen som observerte en glut av JPK Paris Nylon Handbags i butikkene i det siste? Først observert jeg dem i Nordstrom, og så så jeg dem på en boutique denne helgen, og nå blir de også båret av Nordstroms nettside. For en pose jeg aldri hadde hørt om før to uker siden, synes de å vise seg på mange steder.

Og kanskje det er av en grunn – JPK Paris Sasha stor hobo virker som en helt rimelig veske, selv om jeg ikke er sikker på prisen.

Så langt som nylonposer går, er dette absolutt en av de fineste som jeg har møtt i det siste. Jeg er normalt ikke en fan av stoffet når det gjelder high-end poser, men det hælder bøtter her i dag og har noe ikke-skinn å ta utenfor, virker ikke som en dårlig ide. Men er jeg klar til å betale flere hundre dollar for en? Som gjenstår å bli sett.

Den mange gode delen av denne vesken er dens konstruksjon. Det er fullt foret, akkurat som om det var laget av lær, og stroppen er bred, tykk og betydelig. Min favoritt del er maskinvaren – det er chunky og godt designet, og det tar senter scenen mot grunnleggende bakteppe som denne posen gir.

Maskinvaren, lærhåndtaket og fullfôr gjør denne posen litt tyngre og mye mer betydelig følelse enn du forventer av en nylonpose, og jeg indikerer det som et kompliment. De har full lyktes med å ta noe drab og raffinere detaljene for å gjøre det high-end, og jeg skulle ønske jeg hadde en til å bære i dagens vær. Gå gjennom Nordstrom for $ 245.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *