Kjærlig i det siste: Dior’s Diorama Budget on Chain

Jeg vil ikke nødvendigvis ringe meg selv en Dior -hengiven (jeg har ikke kjøpt en Dior -veske på omtrent 14 år), men Dior, for meg, har alltid vært ikonisk, I tillegg til at posene alltid er på radaren min. Nylig tenkte jeg på å kjøpe en beltepose av en designer til siden den konverterte til en kjedelommebok, i tillegg til at det fikk meg til å tro på andre lignende poser som jeg måtte ønske. Vanligvis når jeg får en pose, har jeg en tendens til å velge små størrelser som er utmerket til dag-til-natt-bruk, så sekkekolleksjonen min har ikke virkelig noe som er utrolig elegant eller som jeg bare vil bruke om natten. Når jeg blir eldre, har jeg begynt å gå på mange flere arrangementer som trenger litt av en dressier veske, noe som bringer meg til mitt mest nåværende knusing: Diorama -budsjettet på kjedeposen.

Selv om jeg mest sannsynlig slipper unna med å bruke denne vesken på dagtid hvis jeg ønsket det, ville jeg hovedsakelig slite dette ut om natten. Det er den beste vesken for en kvinnelig natt ute – den vil se storslått sammen med denim så vel som en dressy topp, men du kan også få denne vesken til å fungere for ynskelige arrangementer som en aksent for din foretrukne LBD. Jeg elsker bare denne røde firkantede versjonen, så vel som jeg vil så veldig for å gjøre den til min! Formen er glatt så vel som strømlinjeformet, mens piggene gir litt kant uten å være så mye for trendy – de er mindre så vel som mye mer delikat.

Kjedestroppen er også usedvanlig søt, så vel som jeg elsker at den ikke er klumpete. Det er ekstremt lett, så vel som på samme måte har et lærpanel med piggede detaljer. Kjedestroppen er helt flyttbar, så denne bitvesken kan også bringes som en clutch, så vel som den er den beste størrelsen å jobbe begge veier. Dette bit holdet er laget av mykt så vel som ekstravagant kalveskinn, og har en virkelig stor følelse av det, selv om den lett klør. Det generelle håndverket så vel som høy kvalitet på denne vesken viser i detaljene, inkludert en full semsket fôr. En snap -lukking holder klaffen sikker, så vel som inne, det er to kortspor. Generelle dimensjoner av dette bittesmå dioramaet er 5,9 ″ L x 5,5 ″ W x 2 ″ D. Denne versjonen av Diorama holder detaljer for $ 2.050 samt tilbys ved hjelp av Dior -butikker over hele landet.

Den røde diorama er det som opprinnelig fanget oppmerksomheten min, men jeg må innrømme var alle øyne da Dior også sendte oss en prøve av en metallisk rektangulær versjon av Diorama Wallet-on-Chain. Siden den glatte kalveskinnet på denne miniposen er all-over metallic, liker jeg at denne vesken ikke har pigger som den bit kvinnelige damen over. Det er dressy, men litt mer bagatellisert på en metode, så vel som du virkelig ikke kan gå galt med metallics for et natt ute. Jeg liker metoden en metallisk pose stikker ut mot et helt svart utseende, som jeg så ofte har på meg, spesielt om natten, så denne versjonen av dioramaen ville også være et utmerket tillegg til garderoben min, selv om en del av meg er Fortsatt supertegnet til den piggede versjonen over. Den metalliske versjonen skiller seg ikke bare i form, da den er mye mer rektangulær, men også i størrelse. Den kan holde litt mer da den har 4 kortspor kontra 2 i tillegg til 3 separate områder for lagring. I fronten er det en tynn spaltelomme, overholdt av en glidelås lomme som skiller det primære lagringsområdet. Den metalliske diorama-lommeboken-på-kjeden selges for $ 1.650, så vel som også for øyeblikket tilbys ved hjelp av Dior-butikker over hele landet. Vil du legge til en av disse diorama -minisene i samlingen din? Hvilken elsker du?

Skutt på det offentlige hotellet i New York City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *