Stella McCartney Big Leather Hobo

For slutten av uken vil dere alle sitte fast med meg. Fryktelig, jeg vet. Fru Purseblog selv Megs tar en skjønnhetspause fra bloggen, den dårlige tingen har brukt så vel som trenger lang tid. Ikke noe mye lettere enn det! Jeg vil mer enn gjerne gi henne det ønsket. Jeg liker henne, etter alt. I mellomtiden vil jeg underholde deg den aller beste metoden jeg kan. For å begynne ting på en kjølig side, har jeg jaktet på dette livlige så vel som morsomme vårnummer fra Stella McCartney. Denne semsket hobo -prosedyrene 15,2 tommer med 5,1 tommer med 10,1 tommer, samt er tilgjengelig i en villfargeblanding av spedbarnsguttblå, lilla, rød så vel som gul. Jeg tror Stella gjorde en ganske flott jobb, vesken virker ikke så overdrevet med fargene, så vel som kombinasjonen gleder øynene mine uten å gi meg anfall. Hoboen har fått en glidelås, ute så vel som innvendig lommeområde, samt inkluderer en kontraststropp, som prosedyrer 16-tommer i lengde. Gitt, det er ikke alles smak, men jeg liker det. I tillegg til i underkant av $ 250, kan denne hoboen bare oppdage noen flere fans blant leserne våre. Ved hjelp av yoox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *