Rebecca Minkoff 3-Zip Morning After Clutch

Jeg klaget mye på den lange stroppen/den lille posen-trenden da den kom ut. Jeg husker det klart som dag – jeg likte ikke kryssbodier, jeg trengte en større plass for tingene mine, jeg ville ikke ha en pose som skulle klippe gjennom midten av brystet og få brystene mine til å se rare ut. Vel, jeg spiser Crow nå, og har vært den siste måneden eller to. Jeg har begynt å elske de små trendy posene, og Rebecca Minkoff 3-Zip Morning After Clutch er min siste besettelse.

Jeg er normalt heller ikke tilhenger av glasert skinn, men på en pose med denne størrelsen og strukturen fungerer den helt. Dette er ikke tid eller sted for ekstrem slouch, og det samme som gjør skinnet skinnende gir det litt stivhet som fungerer for å kaste opp posens struktur. Trippel glidelås gir posen en edgy, hipster-y-følelse som spiller rett inn til vinterens tunge maskinvaretrend, men det er ikke engang min favorittdel av vesken. Jeg kan ikke slutte å se på fargen – den dype, lunefulle lilla minner meg om Balenciagas safirfarge i 2008, og den litt lettere webbingen rundt glidelåsene gir akkurat nok kontrast. Min eneste klage er at maskinvaren er gull og ikke sølv – hvis jeg kunne få en maskinvareendring, ville denne vesken være godt perfekt i øynene mine. Kjøp gjennom Luna Boston for 295 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *