Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carry

Jeg vil være den aller første til å oppgi som jeg kan sette pris på når en designer gjør noe litt rart. Hvis ingen noen gang gikk av allfarvei, ville vi aldri ha noen form for nye mønstre å se etter, så vel som å fawne over, så vel som det ville være mye vanskeligere for meg å oppdage ting å komponere om hver dag. Så både på et kreativt og funksjonelt nivå, liker jeg litt eksentrisitet på dagen min.

Men ofte fungerer ikke rare. Administrasjonsstrukturen til Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carry kaster meg virkelig for en sløyfe.

Formen på selve vesken er fin, hvis noe vi har sett før. Til og med skinnfargen er flott-en røykfylt gråblå som jeg begjærer høst. Det ser ut som om det ville være mykt så vel som brukbart. Alle tegn er GO.

Inntil jeg ser på håndtaket, det vil si. Jeg setter pris på at de prøvde å gjøre noe arkitektonisk så vel som uforutsett med noe som kan være (og normalt er) ekstremt kjedelig, men andelen er alt feil her. I stedet for å forbedre den generelle utformingen, overtar styringen av hva som helst og tar fokus av nøyaktig hvordan det fungerer som en helhet. Jeg kan knapt se på vesken uten å stirre på håndtaket, så vel som jeg stiller spørsmål ved som designerens intensjon. Få med Luna Boston for 425 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *