I behov for nylon: 12 av de aller beste hentingene for salg idealet nå

nylon har gjort et alvorlig comeback de siste par årene. Til å begynne med kan du spotte på ideen om kostnader alvorlige kontanter på en nylonpose, men nå er mye mer enn noen gang å ha en pose du lett kan tørke ren prioriteringen.

Mens sommeren kan se litt annerledes ut for mange av oss over hele kloden, personlig, har stilen min allerede vært mye mer avslappet og kledd ned enn noen gang før. Jeg har en tendens til å nå mot mye mer sparket tilbake antrekk og silhuetter, ofte sammenkoble joggesko med kjoler eller avslappede bodysuits med jeans, og i det siste har jeg observert et behov i garderoben min for en mye mer stilig veske. Hei nylon.

Når du gjør det riktig, kan nylonposer være like elegante og glatte som lærstemene deres, og nå er det mye flere valg enn noen gang på markedet. Fra belteposer til store totes og utover designere (både high-end og moderne) gjør nylon på en million forskjellige måter.

Jeg har skuret nettet for å finne en nylonpose til samlingen min, og jeg er for tiden i ferd med å velge om jeg må investere i et stort navnedesignervalg, eller gå den moderne ruten. Selv om jeg sannferdig lener jeg meg mot Prada, da Prada Nylon er et essensielt for merkevaren, og de gjør det så bra. Heldigvis fant jeg en rekke elegante valg på en rekke kostnadspunkter, så vi har deg dekket hvis du også har behov for nylon.

Caraa Valencia Carry ($ 177)

Saint Laurent Logo Nylon Belt Bag ($ 750)

Prada Little Logo Plaque Carry ($ 1.170)

Burberry The Medium Rucksack ($ 1.390)

Prada Tessuto bæreveske ($ 1.150)

Staud Ronnie Nylon Bag ($ 250)

Off-White Little Puffy Nylon Bag ($ 1200)

Prada Nylon Belt Bag ($ 970)

Caraa Little Cirrus Ryggsekk ($ 135)

Ganni Little Leopard Nylon Video Camera Bag ($ 115)

Balenciaga XS trykt containerveske ($ 835)

Prada Logo Nylon Container Bag ($ 1.185)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *