Alexander Wang’s lager en av høsts mest fullstendige kryssbodier

Alexander Wang Raphael Crossbody, $ 680 via Neiman Marcus

For et par uker siden oppdaget jeg at jeg spiste lunsj i Soho med en kompis mens Alexander Wang -prøvesalget var i full gang. Da vi gikk forbi og så at det ikke var noen linje, kan vi hjelpe deg med å gå inn og pirke rundt. Jeg oppdaget et par fantastiske Black Brocade -leggings fra Resort 2011 som jeg ikke kan vente med å ha på meg når værforholdet er kaldt nok, men det som fanget mitt øye mest var Alexander Wang Raphael Crossbody -vesken.

Dessverre, siden dette er et høst 2011 -stykke, var det ikke til salgs. I stedet ble det brakt av noen få av kvinnene som jobbet salget, antagelig for å holde taserne de sikkert krever for å holde et uregjerlig prøvesalgspublikum under kontroll. Det tok all selvadministrasjonen jeg ikke måtte snappe en av en arbeider så vel som sprint så raskt som jeg måtte for Spring Street -jernbanestasjonen. (Jeg hadde aldri gjort det. Jeg ville blitt tatt ut ved å løpe inn i en turistgruppe som sto fraværende midt på fortauet. Det er tross alt Soho.)

Da jeg diskuterte Meredith Wendells vesker tidligere denne uken, nevnte jeg at jeg er fortært med å oppdage en pose som er den absolutte perfekte størrelsen, så vel som denne Wang -stilen passer den beskrivelsen til en T. På den typiske dagen tar jeg med meg hemmelighetene mine med en Kortholder vedlagt, telefonen min så vel som iPod, minst ett par solbriller, en mini (og jeg mener mini) paraply samt en flat billfold. I tillegg til 10 tommer bred, tror jeg virkelig at alle de tingene i form i denne biten posen komfortabelt. Det er en smule boxy, men ikke lite attraktivt, så vel som det gir den dybden som er nødvendig å bringe mer enn hemmeligheter så vel som en telefon. Sett denne biten på tvers øverst på oppføringen min for høsten. Kjøp med Neiman Marcus for $ 680.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *