Gucci New Jackie Guccissima Shoulder Bag

Logo -vesker er slags for fem minutter siden, ikke sant? De har vært slags for fem minutter siden i et par år nå. Men til tross for at jeg aldri har vært en stor fan av vesker med merkevarebygging over hele dem, har jeg alltid hatt et mykt sted for Gucci. Jeg liker mønsteret som deres tradisjonelle logo -stoff skaper, og jeg liker hvordan det ser ut når det er preget i Guccissima -læret deres. Jeg tror det fungerer fordi selv om det ikke fungerte som en logo, ville det fortsatt være et ganske enkelt og attraktivt mønster.

Og det er derfor jeg liker Gucci New Jackie Guccissima skulderveske. Forrige sesong da den nye Jackie kom ut, skrev jeg om hvor mye jeg liker den funksjonelle og behagelige formen på posen, og det har ikke endret seg litt. Når du kombinerer supermyk, matt skinn med Guccissima preget logo, gir den god tekstur uten å måtte rote med posens struktur eller premiss. Fargen på denne posen forsegler avtalen for meg-grå er en enorm, viktig farge for høsten 2009, og denne grå er en perfekt, blå-fordelt, middels grå som vil gå med nesten hva som helst i den gjennomsnittlige kvinnens garderobe. Det er mektig dyrt for vanlig skinn, tanke, som er en viktig avskrekkende for meg å legge det til på garderoben min. Kjøp gjennom Saks for $ 3250.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *