Anya Hindmarch Bowery Bag

Overlater det til Anya Hindmarch for å oppdage en metode for å integrere metalliske stoffer samt gode tilbud med vevd skinn uten å være over-the-top, glorete eller prangende. At hun var i stand til å gjøre det på noen måte, er imponerende, så vel som at hun var i stand til å gjøre det i en så sofistikert, brukbar metode, er enda mye mer.

Denne vesken vil lage en utmerket daglig veske for kaldt værforhold-gullkurkurven-mønsteret er nydelig i tillegg til å koordinere med i hovedsak alle typer antrekk, så vel som den svarte trim ser smidig ut og myk. I min tidligere erfaring er Hindmarchs vevde vesker like myke som alle typer rutinemessige kreasjoner, så jeg vil ikke bekymre meg for at dette er stivt eller grovt personlig. Jeg har type en generell aversjon mot hoboer som har klaffstengninger siden jeg tror det gjør at posens innhold vanskeligere å få tilgang til uten å ta dem all metoden fra skulderen, så vel som jeg ønsker at sekkens stropp var en smule lenger, men imidlertid Dette er begge problemer jeg kan ignorere siden det generelle utseendet på vesken er så vellykket. Det er ikke heller at det er tilstrekkelig for min personlige smak, men hvis noen som er tilgjengelige prøver å finne en stilig, strukturert bærepose uten gode tilbud om merkevarebygging, er dette det aller beste alternativet jeg har sett i det siste. Få med Saks for $ 1350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *