Dagens bagelege: Michael Michael Kors stripete Saffiano-skinn-veske for $ 100

Utseende av våren har skitt gjennom, og på grunn av dette har tankene mine drevet til sommerplaner. Jeg elsker et godt nautisk tema akkurat som den neste jenta, og hvis du ikke vil få for kitschy, velger du striper for å vise din preppy vår- og sommerånd. Jeg ble umiddelbart i ekstase da jeg fant denne Michael Michael Kors -posen, for ikke bare gir holdet det nautiske spinnet jeg er ute etter, men det gjør det til en pris som gjør dette ganske sekkavtalen.

For $ 100 kan du ha denne blå-hvite stripete Saffiano skinnposen, som har interne lommer og kortspor for å gjøre organisering enkelt. Når det gjelder våren og sommeren, innebærer antrekkene våre med mindre klær, og jeg finner ut at jeg velger mindre skuldervesker og clutcher til bruk i dag. Saffiano -læret vil være lett å tørke ned og holde rent – det er super holdbart. Den valgfrie håndleddet gjør dette til en flott håndfri tilnærming til ethvert antrekk. Kjøp via Net-A-Porter for $ 100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *