Louis Vuitton XL og XXL

Tirsdager med Twiggers: Akkurat når jeg tror jeg er ferdig, lokker de meg inn igjen! Denne gangen er det den vakre Louis Vuitton XL -veske som har gjort det. Jeg er en stor fan av de trendy store, super-slouchy håndveskene som vi alltid ser Olsen-tvillingene som bærer rundt, og denne nye håndvesken passer perfekt til denne beskrivelsen. Hvis du er en fan av store vesker, må du feste øynene på denne sjarmen som er tilgjengelig i XL -størrelsen (29,5 ″ x 12,8 ″ x 5,9 ″) og XXL -størrelsen (32,2 ″ x 16,5 ″ x 11,4 ″ ). Eller, som jeg liker å kalle dem, enormt og ginormous! Louis Vuitton XL og XXL er laget av mykt, luksuriøst Mahina -skinn med mikrofiberforing. I tillegg holder en topp lås ting sikkert, og sidespenner kan justere størrelsen på posen. Jeg elsker absolutt denne vesken, men akk, prisen har meg til å tenke på å kjøpe Chanel Baby Cabas først! Hva tror du? Tommelen opp eller tommelen ned?

XL $ 3000, XXL $ 3700

Tilgjengelig på www.eluxury.com eller ved å ringe 1-866-Vuitton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *