Valentino Rouch Fringed Leather Hobo

  • by

Kvinner så vel som herrer, det kan være lurt å sørge for at det ikke er noen Valentino -fanatikere på plassen når du ser på denne vesken, siden det ærlig talt er utenfor rystende.

I likhet med mitt syn på mennesker, liker jeg å oppdage det store i vesker. Selv når en spesifikk veske har gått glipp av merket, gjør jeg det beste for å påpeke de positive funksjonene mens jeg legger merke til og husker feilene. Imidlertid har jeg ekstremt få positive til å påpeke med denne Valentino -skapelsen. Men som så mange dårlige poser som kan ha vært bra, hadde dette potensialet; Imidlertid har alle typer potensielle den hadde gått tapt, så vel som glemt med de fæle ruffles. Du vil se hva jeg snakker om etter hoppet, men husk at jeg advarte deg!

Så akkurat her er det, Valentino Rouch Fringed Leather Hobo. Gisper du som jeg gjorde, eller elsker du det? Det morsomme er at jeg virkelig begynte å komponere om denne vesken her om dagen, så vel som jeg fullfører den i dag – så vel som den nå tilbys. Så som du mest sannsynlig kan forutsi, er jeg i hovedsak målløs. Jeg forstår ikke nøyaktig hvordan denne vesken kan bli tilbudt. Imidlertid nå, inn på vesken.

Designerne bak dette hadde ikke bare de aller beste intensjonene, men på samme måte et visjonsområde. Hvis du kan se passert ruffles, som jeg kjenner igjen er vanskelig å gjøre, vil du oppdage en virkelig fantastisk pose. Den sølvlaserskårne frynsen minner meg virkelig om Burberry Prorsum Medium Osprey Leather, som jeg fremdeles elsker. Den laserskårne frynsen er en funksjon jeg virkelig beundrer. Imidlertid er det vanskelig å sette pris på når alt du virkelig kan legge merke til er de store ruffles. Jeg ser absolutt ingen funksjon – ikke for funksjon eller mote. Denne vesken er foret med svart sateng som jeg setter pris på. Men dessverre gjorde Ruffles så mye skade at jeg virkelig ikke en gang kan begynne å tro på å sette pris på resten av posen. Hvis du er uenig, krysse fingrene så vel som muligens Net-A-Porter vil legge seg på nytt, til 2880 dollar per stykke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *