Trener Madison Floral Audrey

Vi snakker stadig om vårmønstre i håndvesker, det er helt klart mange. Vi har brakt deg historier om denim så vel som perforert skinn, så vel som i dag vil jeg fortelle deg om en trend til; blomstermønstre. Normalt ville vi dekke denne instruktørvesken på Purseblog Savvy, men jeg ønsket virkelig å fungere dette på Purseblog.

Trenervesker får ganske litt flack fra mange pungentusiaster. I tillegg til at dette kan være tilfelle, fortsetter instruktøren å være merkevaren som starter mange menneskers veskebesettelse på metoden sin til andre merker, mens de også holder seg til merkevaren for mye. Faktisk var min aller første veske en instruktørveske.

I løpet av de siste årene har jeg likt retninginstruktøren har tatt. Samlingen er så mangfoldig, den er enkel å oppdage en pose som passer til forskjellige smaker og ønsker. Akkurat her er vi sammen med instruktøren Madison Floral Audrey så godt som jeg er forelsket. Jeg blir normalt ikke trukket til blomsterprintposer, men med våren rundt hjørnet, da jeg ser mye mer blomstertrykk, kjenner jeg også nøyaktig hvor mye jeg vil ha en.

Kombinasjonen er romantisk, med det feminine pulserende blomsterprintede lerretet som blir aksentert med gullmetallisk skinntrim. Jeg har nettopp fått et nytt blomstertrykt putetrekk til sofaen vår fra Williams Sonoma som minner meg om denne vesken. Jeg stirrer stadig på puten i tillegg til å innse at jeg ikke lenger kan bekjempe min gamle motvilje mot blomstertrykk, jeg aksepterer det nå.

En annen grunn til at jeg liker konseptet med denne vesken er siden det er en trendy stil som du kanskje ikke har på deg året rundt, så det er best å ikke bruke tusenvis på en trend. Dimensjoner er 11,5 l x 8,25 timer x 6,5 W. Også er det begge topphåndtakene i tillegg til en avtakbar bærerem. Få med instruktør for $ 358 (de har den lilla versjonen).

Vil du eller ikke sport en blomstertrykt veske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *