Grå Håndvesker: er det virkelig 50 nyanser ??

I det siste har vi vært selger massevis av grå håndvesker. Jeg er ikke sikker på om det er fordi det er Pantone “Color of the Year” for 2021, eller om årets kvinner bare prøver å gå utenfor sin komfortsone med en lysere nyanse av svart ?! nå har jeg alltid elsket grått mye mer enn svart, med tanke på at for meg er det opts for enda mer. Riktignok har jeg aldri vært en marineblå og svart vifte eller brun og svart for den saks skyld, med mindre det er en taupe eller en lysere nyanse av brunt. men jeg elsker grå med begge disse fargene! Om våren og sommeren, jeg elsker den med hvit, koraller (helst rosa egentlig), oransje, og selvfølgelig gult.

Så når Pantone kalt to farger av året i år, ble jeg ikke sjokkert av kombi: ytterste grå og Illuminating Yellow! og om du har hørt om “Pantone” eller ikke, er jeg sikker på at du har hørt moteblader og blogger, osv snakke om en “Color of the Year” før. Selv om jeg sjelden betale mye oppmerksomhet til at ting, finner jeg det merkelig. som hvordan kommer de opp med fargen? som de snakker med? som faktisk gjør disse beslutningene? og hva betyr det til slutt viser til kjøpere? LOL

Past Pantone “Color of the Year” farger har vært, klassisk blå, levende koraller, ultrafiolett, grøntområder, kaprifol, mandarin tango … kanskje du får der jeg velger dette? Det er vanligvis en “farge” i mangel av bedre betingelser kontra en nyanse av svart. Gjort det er derfor de har lagt den Illuminating Yellow? Jeg vet ikke, men jeg har alltid elsket denne combo. Jeg har faktisk disse kjempefint par heldige kile sandaler som har gul over tå og en grå ankel rem og jeg har elsket dem i årevis!

I siste photo shoots (som over) vi selv paret dem sammen. men jeg oppdaget at når vi gjorde photoshoots med grå poser (vist nedenfor) men jeg gjorde det meste koble dem med koraller og appelsiner og greener. Jeg antar at jeg personlig ikke ha massevis av gul, med mindre det er i en blomsterdesign eller en hoved aksent farge. Vi prøver også å finne en ny gul skinn for vår linje i år, tenker en lys farget sennep å gjøre det føles som mye mer av en helårig farge, med tanke på at det er det vi prøver alltid å gjøre. hjelpe deg å innlemme farge inn i garderoben året. Selvfølgelig, en grå pose vil også bidra med det ironisk nok !?

Fordi veldig bra ting om grått er det trolig er 50 nyanser, fra mørk kull ned til en lys sølv og alt i mellom. så er det de som en taupe skygge med et snev av brun. Vi bruker også massevis av to-tonet lær med tanke på at jeg føler meg som kan legge så mye tegn til skinn veske eller tilbehør. Vi elsker å legge til morsomme fôr farger på innsiden som en fuchsia, hibiscus rosa til en scarlet red, fordi foruten noe som gjør det mye enklere for deg å faktisk se hva som er inni imponerende bag, er det som en solstråle.

Så som er min favoritt? Det er for vanskelig å bestemme! men du kan ta en høyde for deg selv og klikk på linken under for å se alle de forskjellige nyanser vi tilbyr!

Elsker det du ser? ønsker å vite mye mer om oss? bli en insider her og få utvikling varsel om salg, nye ankomster og så mye mer.

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
1Klikk å dele på Pinterest (åpner i nytt vindu) 1
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Er oransje vesker bare for fall? 20. oktober 2021In “E-handel”
Det er mye mer nøytral enn en svart bag!?! 15. januar 2022In “Skinn Colors”
Hva er hot i sommer? 8 juni, 2019In “Tilbehør”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *