Har vesken din brakt rutiner endret det siste året?

2020. Det var et år i motsetning til det av noen form for andre, men å se tilbake på året hadde startet med så mye løfte. Jeg trente for å kjøre New York City Half Marathon, jeg var glad, sunn så vel som kompisene mine alle opplevde milepæler av sine egne. Verden så ut til å være på fingertuppene mine så vel som selv om ting virket fredelig i mitt New York City-samfunn da jeg dro til kompisene mine ville ikke være så bort en følelse av fred. På den ekstremt feiringen husker jeg en av de nyere posene mine, Louis Vuitton Multi Pochette Accessoires, som jeg nettopp hadde kjøpt i november 2019. Bit forsto jeg at det ville gå måneder før jeg ville ta med den vesken (eller noe type pose for den saks skyld) igjen.

Når jeg tørker ned dagligvarefasen av pandemien (husker jeg det?), Ville jeg ta turen til butikken med telefonen min i den ene lommen, så vel som hemmeligheter, så vel som kredittscore -kort i den andre. Etter å ha dukket opp huset, ville jeg umiddelbart tørke ned alt, i tillegg til at jeg indikerer hva med Lysol -våtservietter. Jeg prøvde ikke å drømme om å pakke en faktisk veske for å dra hvor som helst – hvordan ville jeg rense den? – og sannheten var at utover de nakne nødvendighetene, krever jeg ikke mye å forlate hjemmet for et par ærend.

Rask fremover til sommeren i New York City-utendørs servering hadde begynt så vel som kompisene mine, så vel som jeg sakte begynte å gjenforenes i det fantastiske maskerte utendørs. På dette tidspunktet rundt var det tilstrekkelig bevis for at Covid-19 sjelden ble spredt med overflater som fikk bringe posene mine igjen til å føle seg trygge. Selv om livet var sinnsykt annerledes, så vel som koster mye mer tid utendørs indikerte mye å gå så vel som bevegelse. Av den grunn valgte jeg de mindre posene mine som veide mindre så vel som håndfrie som crossbody-vesker eller belteposer. Mine dressier vesker så vel som topp administrerer bære-alls holdt seg i lagring gjennom sommeren, høst så vel som vinter, så vel som nå selv når livet kommer tilbake til en slags normal, har jeg observert nøyaktig hvor mye håndveske-rutinene mine har virkelig endret.

Jeg liker fortsatt enkle å bruke vesker som luftes mye mer på siden av uformell. Jeg tåler mye mindre oppstyr enn jeg brukte til, i tillegg til at jeg grubler på det trodde på å effektivisere samlingen min. Selv om jeg ikke er oppriktig, er jeg ikke sikker på om vesken min bringer rutiner er permanent endret, eller om livet letter tilbake til typisk, vil jeg, men jeg lurer på om noen andre har opplevd noe lignende? Har du observert håndveske -rutinene dine som endres gjennom det siste året?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *