Prada Stripes Multicolor Small Hobo

Prada Stripes Multicolor Small Hobo

På fredag ​​kveld hadde foreldrene mine et middagsfest som Vlad og jeg deltok på. Selvfølgelig vet alle mine mødre vennene at jeg er “bag dame” og mange ganger spør de meg hva jeg tenker på deres veske. Den samme handbag-kjærlige vennen til min mor som bar Michael Kors Watchband Clutch til den siste hendelsen vi så henne på, hadde igjen en ny stunner. Da hun gikk i huset og møtt oss, ble øynene mine trukket til hennes prada-veske, og da jeg stirret på posen, ble jeg raskt forelsket. Hun hadde prada stripes multicolor liten hobo i turkis-violett kombinasjon som så guddommelig og virkelig var den perfekte størrelsen. Den lille versjonen legger til riktig mengde fargeplash og spunk, mens du ikke tar vekk fra det generelle antrekket eller utseendet. Skinnet er smidig nappa, som er smooshy til berøring og perfekt for å vise fargene. Topphåndtaket og skulderremmen er avtagbar, men jeg elsket at dette blir båret med det lille topphåndtaket. Dimensjoner er 9½ “W x 7” H x 3â½ “d. Jeg postet først om Prada-skjelvet Blossoms bag og fant det fengslende, men dyrt for den lille størrelsen. Nå finner jeg det fengslende, kostbar for sin størrelse, men verdt det. Kjøp gjennom Saks for $ 1675.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *