Fil under ting jeg ikke trenger, men jeg vil: Rainbow Hardware Chanel Tiny Flap Bag

Jeg har alltid hatt et problem med å endre posene mine så mye som jeg burde, ofte holder meg til en pose som jeg blir vant til Og bli forelsket i, bare for å se bort fra min enorme samling av poser som venter på meg i skapet mitt. I fjor fikk posene mine minst mulig bruk av sin (og min!) Levetid. Jeg ville ofte bare gå til butikken med en kortsak i lommen i kjøp for å kjøre ærend med minst mulig ekstra varer. Jeg gikk ikke noe sted for moro skyld, og det endret vesken min med rutine drastisk.

Livet vårt er ikke tilbake til den gamle normalen, jeg vet ikke om det noen gang vil være, men sakte har vi gjort litt mer. Vi tok barna med til frokost den siste helgen (ute med god plass mellom bordene), vi velger turer og sykkelturer, vi ser andre barn på felt og lekeplasser. Det langsomme tilskuddet av ‘normale’ aktiviteter indikerer at jeg tar ut sekkene mine mer, og jeg vil fortelle deg hva som har kommet med dette: Jeg setter mer pris på dem. Jeg studerer dem annerledes. Jeg bruker dem med litt mer lykke og husker lykken de brakte meg og vil fortsette å bringe.

Når jeg sier at samlingen min er stor nok, indikerer jeg den. Og sekkene mine satt virkelig i skapet mitt og samlet støv i fjor (bortsett fra da jeg tok dem ut for #stayhomewithbags -serien på Instagram). Likevel løper jeg ofte inn i en pose som jeg bare vil ha, og det skjedde med meg i dag. Jeg holdt på med en av mine tilfeldige ettermiddagsgjennomtrengende av Chanel.com og fant denne vesken. Jeg visste om disse posene, og visste til og med at de var ute, men av en eller annen grunn når jeg så regnbuens maskinvare i dag, fikk jeg den flagret i hjertet mitt.

Jeg trenger ikke en bubblegum rosa bittesmå veske med regnbue -maskinvare, men mann, vil jeg ha den. Jeg tror det er lykken denne fargen og maskinvarekomboksen utstråler som bare setter et smil i ansiktet mitt. Jeg har virkelig falt for Chanel Rainbow Hardware Tiny klaffpose. Det rosa lambeskinnskinnet er en av de fargene som Chanel gjør det så bra. Det er ikke for alle, og det er vanligvis ikke engang for meg, men i dag får det meg til å smile. Et annet lyst og gledelig aspekt ved denne vesken er at interiøret er foret i et pastellgult skinn, som både er velkomne og uventet.

Jeg er alltid interessert i Chanels metalliske – fra lær til maskinvare, og jeg synes maskinvaren er perfekt egnet til det rosa lambeskinnskinnet. Det er subtilt, men merkbart, noe som får denne vesken til å stikke ut fra andre. Kanskje det er den blå himmelen utenfor eller min lykke fra å komme ut med familien til frokost i går på en vakker Miami -morgen, men denne vesken snakker med sjelen min ideal nå, og jeg synes jeg trenger å snakke meg ut av den. Tross alt fikk jeg Chanel Rainbow WOC for noen måneder siden. Pris for denne anken er $ 4.300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *