For lignende av Treesje!

Jeg forstår at jeg påpekte det før, men i fjor hadde jeg muligheten til å tilfredsstille sjarmerende så vel som dyktig Laura så vel som Sheila fra Treesje. Deres kombinasjon av kreativitet, servicekyndige, vidd og appell ble umiddelbart valgt opp. Da jeg gikk inn på kontoret deres, satte jeg meg ned og følte meg umiddelbart rolig. Etter noen minutter var det som om jeg snakket med kompiser jeg har forstått i årevis. Historien bak nøyaktig hvordan merkevaren deres kom i gang, så vel som omgjort til det det er i dag er klassisk. De var fornøyde med bryllupsarrangementet til en delt venn, endte opp med å være venner, endte opp med å være medstiftere, introduserte et merke, i tillegg til at klienter har gjort klienter glade og glade for å ta med seg sekkene siden den gang. Faktisk kan du huske på det foreløpige Treesje -intervjuet vi brakte deg for en stund tilbake. Tatt i betraktning at Treesje da har fortsatt å vokse i tillegg til å utvide.

Over på Handbag Blog Smart har vi dekket en rekke Treesje -vesker. Jeg må si, ikke bare liker jeg generelt det jeg ser, jeg liker at jeg ikke kan vente med å se hva som skal komme. For et par uker tilbake hadde jeg muligheten til å snakke med Sheila så godt som hun ga meg litt av en oppdatering. Hun så vel som Laura bare hadde spedbarn, så vel som å oppdage at mye av motivasjonen deres kommer fra å tro på de bitne hjemme. Tatt i betraktning at jeg er en så stor fan av merkevaren, var jeg begeistret for å høre at mange kjendiser har blitt sett på, bringer Treesje -vesker. Jeg indikerer at oppføringen virker omtrent uendelig: Milly Sims, Eva Longoria, Jessica Szohr, Fergie Deacon, Katherine Heigle, Sophia Bush, Vanessa Minillo samt Lindsay Lohan. Du vet, den fantastiske tingen må være sannheten som oppføringen virker ekstremt eklektisk, noe som indikerer at det er en Treesje -veske tilgjengelig for omtrent hvem som helst! Alt jeg kan oppgi er å holde posene som kommer! Klikk her for å inspisere noen av de fantastiske alternativene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *