Burberry Plaid Wool Bag

Nesten hver jente elsker å spille dress ut. Det endrer seg ikke for kvinner, med mindre jeg bare gleder meg over å spille utkledning. Jeg kommer ikke til å lyve når jeg sier at den mest tiltalende delen av serviceintervjuer og nye jobber er å få antrekkene til å bruke dem. Ikke prøv å lure deg selv i 1 sekund at selv de mest umoderne menns intervjuerne ikke er klar over stil. Det har noe å si. Jeg elsker disse begrunnelsene jeg kommer på i hodet mitt. Så med hvilken som helst fantastisk ny kjole eller dress en jente trenger å bære en trendy arbeidspose, ikke sant? Riktig. Og når de nye sesongene ruller i en jente i arbeidsverdenen, trenger (egentlig ikke, men jeg liker å fortelle meg selv at det er et must) få en ny pose. For denne høsten ’05 ser det ut til at Burberry Plaid Wool -vesken er en stor utfordrer.

Jeg vokste ut av å elske Burberry -rutete trykket for en stund tilbake, fordi det ble en trend i stedet for en high end -design. Men denne vesken er virkelig påfallende annerledes. Burberry Plaid Wool -vesken er selvfølgelig, som tittelen sier, en rutete trykkpose som er aksentert med strukturert skinntrim og sport et trendy kunstig skilpadde skallhåndtak. Jeg synes Goldtone -maskinvare er den beste aksentfargen fordi den er varmere og virkelig viser frem ullpleddmønsteret. Tatt i betraktning at jeg rettferdiggjør denne vesken for et arbeidsformål, vil jeg beskrive deg hvordan jeg rettferdiggjør den som en arbeidspose (og hvordan du kan rettferdiggjøre den til din betydningsfulle annen, så han kan være flott nok til å gjøre kjøpet?) For Din organisatoriske behov Vesken består av et zip -rom i midten og har 3 typer lommer; Glidelås, åpen og telefon. Burberry-veske er en sjenerøs 6 ″ H x 13 ″ L x 5 ″ W som kan passe til noen av arbeidsbehovene dine, og kan forhåndsbestilles fra Saks for $ 795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *