Louis Vuitton Neverful Replica – Damier Azur

Forsiden av min LV neverfull replika med all den beskyttende plastemballasje fortsatt på!

Hei folkens! Hvis du elsker sommer som jeg gjør, vil du sannsynligvis også være en fan av Louis Vuittons Damier Azur-samling. Jeg tror at linjen har en perfekt sommer, ser ut til å legge til på noe antrekk og gir vanligvis det mest roligste av et utseende som oomph det trenger for å legge til et snev av luxe fra LVs hus. Jeg kjøpte en Louis Vuitton neverfull replika i MM-størrelsen (A.K.A mediumstørrelsen) i den nyere utgaven med posen for å legge til i min samling sammen med min neverfull GM i Damier Azur, eier jeg også (forrige kjøp). For de av dere som ikke er godt kjent med Louis Vuitton, er den neverfulls pleide å komme uten en pose, men en nylig oppdatering (i år tror jeg?) Selskapet besluttet å inkludere posen med alle sine neverfulls. Jeg tror dette var en god beslutning fra deres side, spesielt for de som betaler full pris for den autentiske versjonen av posen siden de fortjener en pose … Jeg mener å slippe en stor på en veldig enkel tote er bra og alt annet enn minst posen hjelper En ekstra touch for å rettferdiggjøre prisen (kanskje jeg er bare gal?).

Anyways posen er faktisk super praktisk når det gjelder å organisere dine små biter og bare bidrar til å holde posen din mer pent samlet. Jeg mener at noen som noen gang har eid en neverfull, vet at det har en tendens til å bli full og rotete siden som navnet antyder, det virker som om det aldri vil bli fullt! Replikasposen jeg kjøpte er fantastisk når det gjelder både sømning (som jeg har nevnt før, er en av de viktigste tingene du trenger for å være oppmerksom på når du handler for en kopi) og lerretet tyngde. Bagens håndtak er også ekte kuhide skinn som jeg kan fortelle ved å berøre siden det er en mykness til læret som falske plasthåndtak ikke kan matche (som er det som de fleste replikelle selskaper selger – jeg eier faktisk en neverfull jeg hadde tidligere kjøpt i Damier Azur med plasthåndtakene og jeg må si personlig sammenligningen mellom de to posene er natt og dag). Totalt er jeg ekstremt fornøyd med kjøpet og kan ikke vente å sette denne babyen å bruke og la den få sin sommerbrun mens jeg nyter sitt selskap. Som vanlig fikk jeg en boks med posen, så vel som støvsugeren og de mindre knickknappene som autentiseringskortene, og papirene etc. (som jeg personlig har nevnt, jeg bryr meg ikke om). Oppdatering: Jeg fikk posen fra designer diskret i tilfelle du lurte på. Klikk her for lenken! Ta en titt på bildene under og gi meg beskjed om hva du synes om neverfulls, eller replikversjonen jeg har kjøpt spesielt i kommentarene nedenfor!

Inne i posen!

En nærbilde av frimerket i min nye neverfull replika!

Under min Louis Vuitton neverfull replika bag som du kan se linjer opp pent i forhold til utskrift plassering.

Hvor nyttig var dette innlegget? ExcellentGoodaveragePoorawful

Vurder denne artikkelen (3 stemmer)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

Du kan også nyte:

Goyard St Louis Tote Replica Review

Kan du se en falsk Gucci Dionysus …

Prada Saffiano Replica Wallet Review

Sannheten om å kjøpe kopi poser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *