Denne bit piggy kommer fra Gucci

jeg har en gris besettelse. Selv om jeg forsøkte å forklare historien til deg, ville det aldri være fornuftig, så vel som du ville seriøst tro at jeg er en slags galskap. Alt du trenger å forstå er som grisene kommer fra en innvendig vits mellom min søsken så vel som jeg så vel som nå telefonsamtaler meg gris.

Jeg squealed egentlig for glede da jeg så dette Bit Gucci-tilbehøret, vises på Net-A-Porter. Noen kitschy-tilbehør er løslatt fra tid til annen, så vel som mange av dem er langt så godt absurd for meg å noensinne å splurge på dem. Men i dag har jeg en stor kløe for Gucci bit gris skinn samt lerretmynt håndveske så vel som jeg planlegger å kjøpe en for meg så vel som en for min søster.

Ved første øyekast ser dette ikke ut som en gris. Men det er en snute! I tillegg til en hale! I tillegg til to piggy ører! Er det ikke så absurdly bedårende at du knapt kan inneholde deg selv? Dimensjonene er små, en enkel 4 “x 2” x 2, men dette er den perfekte bitposen for å kaste noen grunnleggende i posen din, så vel som å kunne overføre fra pose til pose.

For meg vil min inhalator samt Benadryl oppdage det perfekte huset i denne søte myntpungen. Jeg må bringe begge disse til enhver tid for min astma, så vel som allergier, så kan også gjemme dem på en bedårende måte. Grisens bakside har GG-Canvas som jeg ellers ikke fjerner, men i denne situasjonen kan jeg helt unntak. Også, dette er en fantastisk strømpe ting (hint hint). Kjøp via Net-A-Porter for $ 250.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *