Gucci Pet Baseball Cap

La meg starte med en hahahahahahaha. Jeg må gi det til Gucci for å få meg til å starte dagen med den største latteren og smilet noensinne? Hvis du virkelig tror at kjæledyret ditt trenger en baseballhette, hvorfor ikke pryde ham med en Gucci Pet Baseball Cap? Jeg tror virkelig kjæledyrhunden min vil ha det bra uten noen form for hatt, men tanken på laboratoriet mitt i en Gucci -hatt får meg til å le. Hvis du tror at Fido din trenger en hatt som denne, kan du velge mellom beige/ibenholt eller svart GG -stoff med signaturgrønn/rød/grønn trim. Egentlig kommer min stakkars valp til å gå glipp av denne Gucci -godheten fordi denne baseballhetten bare er beregnet på en liten hund. Beklager Nitro, jeg vil skrive inn Gucci og fortelle dem at du føler deg utelatt. I all ærlighet ville jeg elske å se en kjæledyrhund ha på seg denne hatten og om- det ville gjøre året mitt så mye mer komplett. Hvis den lille kjæledyrhunden din er Gucci Pet Baseball Cap verdig, kan du få en ved hjelp av Neiman Marcus for $ 70.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *