Jessica Alba er medlem av Mod Squad

Hvorvidt du elsket hårsprayen, neonfarger, Jhorts (Jean + shorts), omvendt høye topper, mod og retro er soo i. Jessica Alba vet dette faktum. Informasjonen jeg ikke vet, men vil gjerne vite er hvilken pose hun bærer. Noen designer der ute er over vinklene, farge og særegne moderne flare av den hvite posen Jessica bærer. Jeg har en total jente forelskelse på J.A. Så jeg skal gå av på en tangent om hvor flott hun ser på enda et antrekk som ville være mer enn vanskelig for de fleste av oss å trekke av. Mens jeg skulle ønske jeg kunne tilby deg et incitament til å navngi den posen, kan jeg ikke akkurat nå. Så hvis du er den vise klok, som kjenner designeren til posen, humor meg i min mangel på kunnskap og la oss alle inn på den moderne og retro hemmeligheten til J.A. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *