Del dine januar -kjøp med oss!

På PurseForum er det tråder i hver designerdel der medlemmene deler sine kjøp for måneden. Jeg får ikke en ny pose hver måned, selv om mange tror jeg gjør det (og jeg skulle ønske jeg gjorde det), men å glede meg over at andre pakker ut deres nyeste godbiter er den nest beste tingen.

Hver måned åpner vi diskusjonen for deg for å se om du fikk et nytt veske eller fantastisk tilbehør. Det beste med kommentarfeltet er at du kan publisere et bilde å dele med oss, så vi håper å se mange nye poser å sikle over.

Jeg skal sparke oss av: Denne måneden ankom mitt etterlengtede spesielle kjøp Bottega Veneta Knot Hold. Det er en lang bakhistorie bak posen som kommer i sitt eget innlegg, men essensen er at denne vesken ble godkjent av Bottega Veneta Corporate i Milano for Purseforum -medlemmer. 12 andre TPFERS fikk også en av disse spesielle kjøpsposene. Plum -strutshuden er en av de mest rike og fantastiske fargene jeg noensinne har sett. Jeg stirrer stadig på vesken min og smiler fordi den er så vakker.

Handle Bottega Veneta ved hjelp av Net-A-Porter.

Hva med deg, hva fikk du i januar? Del med oss ​​nedenfor i kommentarfeltet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *