Jacquemus Le Bambino (U) -vesken ble akkurat større og jeg er besatt

for tre og et halvt år siden den minste vesken Handbag -verdenen noensinne så hit scenen, og den gjorde ganske oppstyr. Posen som nå er kjent rundt veskeverdenen, ble introdusert av den daværende eksperimentelle franske etiketten Jacquemus. Og til tross for sin agita-induserende størrelse, havnet Le Chiquito i hendene på noen av de mest berømte håndveskeelskere i vår tid (tenk Selena Gomez, Emily Ratajkowski, Dua Lipa, Kendall Jenner og mer).

I disse dager er etiketten kjent for sin lille veske alt annet enn indie lenger, og både RTW og tilbehør er mest etterspurte, varme gjenstander sesong etter sesong. Simon Porte Jacquemus er kjent for sin eksperimentelle ideologi og evne til å spille med outlandske proporsjoner, og lager også slanke og funksjonelle gjennomføringer – du vet, de som vil fungere for de mer praktiske fashionistasene blant oss.

Jeg har hatt øynene opp for noen av Jacquemus ‘mer brukbare poser i noen sesonger nå, takket være deres ubestridelige IT -faktor og unike former. Hovedsakelig så jeg på Le Grand Chiquito, selv om jeg riktignok, hver gang jeg besøker posen, har jeg problemer med å trekke i avtrekkeren. Jeg elsker Jacquemus ‘vesker på grunn av “hvis du vet, du vet” -faktoren, og jeg liker at posene lener seg mer mot et streetwear -estetikk, noe som passer godt med garderoben min. Jeg fortsetter å komme tilbake til Jacquemus -vesker og legge en til rotasjonen min i år er på listen min.

Vi introduserer Jacquemus le Bambinou

Tidligere denne måneden introduserte Jacquemus en ny størrelse på sin søte og svært ettertraktede Le Bambino-veske, og regnbuen med farger fanget blikket mitt mens jeg rullet gjennom Instagram en regnfull ettermiddag. Et øyeblikkelig stemningsøkning, jeg ble hekta nesten med en gang og tenkte for meg selv, ‘Er dette den ene?’ Jeg ble også litt overrasket over funksjonaliteten til denne nye vesken, kalt Le Bambinou, da den er ganske stor i størrelse.

Le Bambinou beskrives som en konvoluttpose og har en tykk skulderstropp samt et topphåndtak for flere måter å bære på. På innsiden er det en lomme, og det er også en spaltelomme på baksiden av posen. Laget fra skinn som holder farger vakkert, og merket kan skryte av at hvert skinn er unikt, nøye valgt av designteamet. Siden den først traff scenen, kommer jeg tilbake til Le Bambinou.

Hva tror du? Oppdag mer nå via Jacquemus.

Handle Jacquemus le Bambinou via 24s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *