Salvatore Ferragamo Python myk sofia skulderveske

være stille, mitt hjerte.

Selv om versjoner av den berømte frasen vises i verkene til både Homer så vel som Shakespeare, tror jeg at det er mest nyttig så vel som nøyaktig brukt for å forklare min salive, nesten dirrende reaksjon når jeg så Salvatore Ferragamo Python Soft Sofia skulderveske. For å si det i mer folkelige termer: Holy Crap, Y’all. Hvis en pose kan være sexy, er denne vesken sexy. Jeg vil slå meg til ro, samt kjøpe et hjem med det – så vel som dårlige kostnadene ville være et stort begynnelse av en nedbetaling.

Det er bare … vakkert. Elegant, enkel, renforet. Jeg har alltid likt den noe off-kilter-strukturen i sofia-sekkens sladder (de er brettet opp i bunnen så vel som festet med metallferragamo-ringer i stedet for pent sydd), i tillegg til å gjøre formen i Python bare tjener til å bare tjene til oppover WOW-Factor med en rekke størrelsesordener.

Jeg kan bare se for meg nøyaktig hvor skjør snøhvit python ville være så vel som nøyaktig hvor redd jeg ville være for å bli skitten, så denne vesken er sannsynligvis ikke for besvimelse av hjertet eller de hvis eksistens oppdager at de sitter posene sine på bakken fra tid til annen. Hvis du leter etter en nydelig pose for å ta med ekstremt nøye, er dette imidlertid den jeg vil foreslå over alle andre som jeg har sett de siste månedene. Kjøp med Luisa via Roma for $ 3391.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *