Chicago til Cali: Jeg er klar!

Jeg tror at mange av oss blir spurt om tusen ganger om hva vi vil gjøre etter at vi har uteksaminert eller hva våre fremtidige yrkesmål er. Starter på en junior college, så vel som å ta mye flere klasser enn jeg kan takle, endret jeg meg nesten hvert semester. Det er vanskelig å tro på fremtiden din etter at du nettopp har uteksaminert videregående skole.

Siden jeg er en helse og velværeavhengige, var min opprinnelige plan å gå inn i det medisinske feltet. Sykepleie, ernæring, fysioterapi, etc. Men det jeg ikke kunne få med var vitenskapsklassene. Jeg skjønte snart, det var ikke min styrke!

Akkurat nå er jeg sikker på at du lurer på nøyaktig hvordan jeg snublet på å komme inn på mote, fordi det er langt fra det medisinske feltet. Jeg har alltid hatt en sterk entusiasme for mote, så vel som jeg likte å stylere mine venner! De ville komme til meg for de mest stilige så vel som nåværende mote. Etter at jeg var i mitt femte år på Junior College, valgte jeg å søke på Art Institute for å gå etter mote.

Nå som jeg er offisielt en senior så vel som om å oppgradere i år, er jeg forberedt på å starte mine planer for fremtiden. Som du kan forestille deg, er det en stor del tydelig, så vel som morsomme oppgaver i mote, men min besettelse vokste i å kjøpe. Å forstå at en person dag, jeg kan være en kjøper for en av virksomheten jeg har beundret i mange år var utenfor interessant for meg. Min drømoppgave ville kjøpe for e-handelsnettstedene, ekkel gal eller dreie seg. Begge forretninger finnes i California, som allerede er der jeg er på vei etter eksamen!

Jeg tok en tur til Cali tilbake i april, så vel som bare som Brynn, jeg falt i som med de avslappede kystnære vibes fra strendene, så vel som fremtredende natteliv. I tillegg til å slå den av, er mote der spesielt på gatene helt annerledes enn her i Chicago. Jeg liker min by, men jeg har vært California å drømme for en stund, så vel som jeg er forberedt på dette nye kapittelet!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Lær, Grow, Discoversptember 11, 2015in “Mote”
Fasjonabelt informere deg selv 24, 2015in “e-handel”
Oppdaget du matematikk?!? 11. september 2016in “Design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *