Carlos Falchi utrolig shopping tote

Hvis du har lurt på hva som gir på mangelen på å legge ut denne uken, beklager jeg nå fordi det var mitt travle liv å fjerne det jeg virkelig elsker å gjøre. Å ha andre ting å gjøre, og å skrive om vesker plager meg bare mye mer enn du vet. Hvem vil virkelig jobbe? Ikke jeg! Så etter et kort fravær er jeg tilbake og har til og med en flott ferieplanlagt i morgen. Vær sjalu, vær veldig sjalu. Forhåpentligvis på ferie kan jeg til og med hente en ny pose eller to eller 586.904. Mye mer som en, og det er hvis jeg er * veldig * heldig.

Hvis jeg hadde valgt mitt valg av en ny pose, prøver jeg kanskje å finne en overdimensjonert tote. Carlos Falchi utrolig shopping tote er laget av glatt italiensk skinn sammen med eksotisk slangeskinn og krokodille. Snakeskin kommer sammen for bærestroppen, og det er en forlokkende crocodile klafflukking med diskret magnetlukking. Sammen med det smidige læret viser disse to eksotikkene vesken vakkert. Inni for å legge til litt feminin moro er det satengblomsterfor og en glidelås. Totalt sett denne store poseprosedyrene 19 ″ x 19 ″ x 6 ″. Jeg liker hvordan det er annerledes for en stor svart veske. Få det gjennom Eluxury for 1595 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *