Radalligatorens ryggsekk er $ 34 000

  • by

ROW Alligator-ryggsekken, $ 34 000 via Net-A-Porter

To latterlig kostbare svarte alligatorposer på en dag, oh my! Vi har tidligere rapportert at raden ville gi ut i tillegg til å koste alligatorens ryggsekk til 39 000 dollar. Hvis du har 40 store å brenne, så har jeg gode nyheter for deg: den faktiske detaljhandelskostnaden er $ 34 000 så vel som det tilbys nå på Net-A-Porter.

Den dårlige nyheten for majoriteten av verden er at $ 34 000 kjøper en fin bil, collegeundervisning, boliglånsutbetalinger eller en årslønn. Så hopp på toget “ikke-gående-til-buy-this-Bag-noensinne” med meg hvis du høster inn i den kategorien.

Men klistremerke sjokk til side, la oss snakke om stilen til Row Alligator -ryggsekken.

Først ut så vel som mest åpenbart, dette er en ryggsekk. Noen motedesignere har omfavnet ryggsekken over tid, men det har aldri vært et betydelig press mot trenden. Jeg foretrekker at ryggsekkdagene mine blir delegert videregående skole, men jeg avviser ikke at det kan opprettes en fasjonabel ryggsekk.

Jeg tror at raden har produsert en ekstremt nydelig ryggsekk, en som jeg ville ha på meg. Den svarte alligatorhuden skiller seg ut på kroppen på posen, så vel som det er justerbare lerretstropper, et innvendig avtakbart håndtak, masse lommer, samt lærfôr. For å gi litt av en avslappet berøring, har ryggsekken en snorstopp. Jeg kan raskt se at begge Olsen -tvillingene tar med seg denne vesken, slengt over skulderen eller dingler fra hendene, og etterlater hver kvinne som lengter etter å gjøre denne ryggsekkstilen til sin egen.

Jo mer jeg ser på denne vesken, jo mer vokser den på meg. Det kan til og med gjøre meg til en ryggsekk -kjærlig kvinne igjen. Kostnadene er imidlertid absurd for et merke som er nytt i veskenverdenen (gitt, kostnadene er absurd generelt).

Kjøp via Net-A-Porter for $ 34 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *