Isabella Fiore Cut-Out Leather Hobo

Det har gått en stund fordi seerens alternativ mandag har prydet oss alle med sin tilstedeværelse! (Ikke unnlater å huske å sende meg en e -post eller publisere i forumet det du vil se !!!) Takk til Heidi for å komponere for hennes valg. Heidi har lest lenge tilstrekkelig til å forstå at jeg ikke er den viktigste fanen av Fiore, men ønsker å forstå mitt synspunkt på denne fiore -vesken. Isabella fiore utskåret skinn hobo er ikke helt min smak, men er absolutt en av de mye bedre fiore jeg har sett på en stund. Den utskårne stilen til denne vesken tilfører en viss dimensjon i tillegg til at muligheten for at vesken er så godt over-the-top. For underlaget er det bronse som viser med utskjæringer så vel som perforeringer. På toppen av underlaget er selvfølgelig overlegget (halt forsøk på en vits, jeg vet) av brunt italiensk skinn med solbrun toppstikking samt vintage messingmaskinvare samt stud -aksenter. Å trekke posen sammen er en glidelås med dusk (jeg tror jeg ville hugge dusken av, det er også mye for meg), ta på meg stropp med ringer, en fane med en spenne ved posens base, samt trinn 10 ″ H x 17 1/2 ″ w x 2 ″ d. Liker du vesken? La både Heidi så godt som jeg vet! Hvis du gjør det, kan du kjøpe dette med Neiman Marcus for 465 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *