Weekend Obsession: Ferragamo Alligator Carry

hatter til Amanda for å holde nede PB -fortet som Vlad så vel som jeg tar del i en “ferie.” Så langt på denne spesifikke turen, inspiserer vi sjelden e -posten vår, samt fortsetter å svette hverandres hender bort når vi ser den andre som forsøker å jobbe tullete ved hjelp av iPhonene våre. Imidlertid, i dag, etter en lang dag i solen, kastet vi begge og tok en beslutning det var på tide å inspisere med dere alle. I tillegg til dette er en spesielt morsom innsjekking, siden jeg har pungsøyet.

Se, denne enestående store Salvatore Ferragamo Travel Tote. For noen år tilbake fanget Ferragamo blikket med Carlotta -bære så godt som jeg var forelsket. Jeg avbildet at det var min helgeveske på baksiden av min utrolig fantastiske imaginære konvertible på vår metode til vårt imaginære Hamptons hjem. Imidlertid har jeg oppdaget en erstatning for å tømme min imaginære bankkonto full av store mengder imaginære penger, så vel som det er denne eksotiske Salvatore Ferragamo Alligator Travel Tote.

Er ikke dette den mest guddommelige vesken du noen gang har sett? Da vi gikk inn i Ferragamo showroom for å se på Resort 2012-kolleksjonen, oppdaget øynene mine øyeblikkelig denne vesken, så godt som jeg kanskje ikke avbryter blikket. Mange som har en stor bankkonto i tillegg til å dele våre lignende designerpunger, velger Hermes Travel Birkin for å være deres store alternativ, mye mye mer forutsigbart (men på samme måte luksuriøst) valg sammenlignet med dette designet.

Ferragamo bruker en tidløs sjarm sammen med super-luxe-materialer. Faktisk legger de nederste hjørnene på posen til maskinvare som gir en følelse av noen nåværende Alexander Wang -vesker, som etterlater den generelle følelsen av stilen både sofistikert og hofte. Når jeg har mye mer informasjon om denne vesken, vil jeg være sikker på å dele, selv om kostnadene ikke er forstått ennå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *