Hype muskatnøtt glasert rullestein skulderveske

Da jeg var yngre, syntes jeg det var virkelig fantastisk da jeg hørte en pris som $ 9.99, $ 76.54 eller $ 33.33. Få driven. Det var et slags matematisk mønster som appellerte til min altfor utdannede hjerne. (Jeg antar at det er det du kaller de små tingene i livet som gir rimelig glede). Heldigvis har jeg funnet en pose med litt matematisk glede som også kan appellere til øynene.

HYPE -muskatnøtt glasert rulleskinnskulderveske kan lett brukes som hverdagspose på grunn av farge, materiale og stil. Denne vesken er romslig nok til å bæres for litt kraftig lugging- måler omtrent 14 ”bred x 8” høy x 4â½ ”dypt. Også muskatfargeskinnet er lett å matche med nesten ethvert antrekk hvis du ikke skal kjøpe en ny pose hver uke for hvert antrekk, eller som de fleste av oss (inkludert meg selv), har ikke råd til det. Det ytre ser ganske saftig ut for meg, laget av glasert rullestein med gullfarget metallmaskinvare og kontraststing. Posen lukkes med en magnetisk skinnstropp som går over toppen av posen sammen med en skinnspenne stropp over fronten av posen. Når du åpner vesken opp, er det Tan -trykt Paisley -fôr og selvfølgelig en glidelås i glidelåsen. Denne vesken brakte litt glede for øynene mine og min matematiske kjærlighet til gjentagende tall. For en ganske rimelig $ 111 er denne vesken tilgjengelig via Bluefly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *