Trener Madison Floral Brodered Maggie Bag

Det er ikke uvanlig at de av oss på Team Purseblog har en tendens til å synke en slags nysgjerrighet eller interesse for det vi dekker. Faktisk var det bare forrige uke at Amanda skrev om nøyaktig hvordan hun ikke dekker eller ser på som mange trenerposer som muligens mange av deg ønsker. Så snart jeg leste at jeg begynte å nikke hodet i total enighet.

Coach er en slik stift i veskeverdenen at jeg praktisk talt ikke kan tro at vi ikke dekker mye mer trenervesker. Muligens vil det være en midtårsoppløsning av meg. Jeg starter oppløsningen min med trener Madison Floral Brodered Maggie Bag. Kan du si typisk feminin veske?

I all ærlighet var en av de aller første tingene som gjaldt sinnet da jeg så denne vesken nøyaktig hvor ideell den ville vært som morsdagsgave. Jeg elsker å gi lette, feminine så vel som veldig vår-y-gaver til morsdagen. Denne vesken ville vært perfekt. Selv om det ikke er utrolig merkbart, har roseskinnet et snev av metallisk til det med metallisk folie-embossed stil samt broderi. Jeg forstår at blomster på håndvesker kan bli veldig rammet eller savner, men fordi blomstermønsteret er brodert, for meg, er det en hit. Stilen er undervurdert, men likevel utrolig elegant. Det er alltid et pust av frisk luft å komme over en trenerpose som ikke nødvendigvis * skriker * trener siden logoen blir sprutet over hele posen. Mens morsdagen har gått, er det fremdeles ikke for sent å hage denne vesken for deg selv eller noen andre. Kjøp gjennom Nordstrom for 428 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *