Badgley Mischka Platinum Label Anu Hobo

Noen ganger krever du ikke noe forseggjort eller overdesignet. Noen dager vil du bare ha en søt, praktisk veske laget av fint skinn som vil holde seg på skulderen i tillegg til å holde tingene dine i tillegg til å matche antrekket ditt. I tillegg til de dagene presenterer jeg Badgley Mischka Platinum -etiketten Anu Hobo.

Jeg har alltid lurt på hvorfor de ringer dette til “Platinum -etiketten” siden de er et ekstremt kostbart merke, så vel som denne veske linjen er så rimelig, men uansett hva jeg tar det! Denne vesken er mest sannsynlig at jeg foretrekker at jeg har sett fra dem så langt, så vel som den appellerer til den avslappede college-kvinnen i meg (selv om jeg ble uteksaminert fra college for over ett år siden. Shhh, ikke fortell noen) . Det ser ut som om det ville være en perfekt veske for når du ikke er i noen form for spesifikk type posestemning, men de små piggene gir den en liten karakter som er viktig for å få posen til ikke å se så generisk ut. Kjøp med Saks for $ 475.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *