Elliot Lucca Angeline Tote

Jeg har hatt den samme lilla Kooba -vesken de siste ukene nå. Mens jeg vanligvis prøver å bytte den opp fra tid til annen, har jeg blitt fiksert på denne fargen lilla og har ikke klart å la den gå. Så når dette skjer, fanger jeg meg selv som graviterer mye mer og mye mer mot andre lilla poser akkurat som denne Elliot Lucca Angeline Tote. Posen skriker ikke “legges merke til meg” og går heller ikke uten varsel.

Uten de snoede skinnstrimlene av skinn perfekt vevd langs sidene av posen, ville vi virkelig ikke ha noe spesielt. Vi burde nettopp hatt en vanlig, lilla tote på hendene. Imidlertid fungerer slurvete rullestein med knyttet dobbelthåndtak og det vevde skinnet langs sidene. I tillegg vil en pop av farger som dette lyse opp alt antrekket du kanskje vil ha på hele året. Kjøp gjennom Nordstrom for en veldig fornuftig $ 198.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *