JW Pei Gabbi-vesken er den mest usannsynlige IT-sekken av dem alle

når du skriver om vesker for å leve, ser du mye, og jeg antyder mange poser. I løpet av de 5+ årene jeg har jobbet for PureBlog, kombinert med min tidligere erfaring med å jobbe i luksuriøs håndveske, har jeg sett min rettferdige andel av vesker, og jeg har sett dem på praktisk talt hvert prispunkt. Det krever mye for meg å bli wowed, og jeg har delt før det har vært tider der jeg bare ikke var så begeistret for vesker. Så når en liten take på pose som ikke en gang er priset på 3-sifremerket imponerer meg, bør det deles, ikke sant? Du gjettet det, jeg snakker om JW Pei Gabbi -vesken.

Nå er min kunnskap om Gabbi -vesken ikke noe nytt. Fant på Lucy Hale, Gigi Hadid og Emily Ratajkowski, for å nevne noen, har vi dekket det best her på Purseblog allerede. Men det var ikke før min venn fikk sin helt egen Gabbi -veske i Ivory at jeg faktisk forsto hypen.

Lucy Hale

Emily Ratajkowski

JW Pei er et AAPI-eid tilbehørsmerke basert på Los Angeles. Grunnlagt av en mann og kone duo, og ble skapt på grunn av troen på at mote burde være enkel og tilgjengelig for alle. Selv om en enkel og enkel stil er kjernen i alt som JW Pei står for, er det også bærekraft, og merkevaren kan skryte av bruken av vegansk skinn og resirkulert plast. Men merkets etos er virkelig en ekstra bonus, og det er sekkene i seg selv som snakker.

Gabbi-posens form er ekstremt av øyeblikket-den er slanke, strømlinjeformede og passer fint over skulderen, som en 90-tallsinspirert silhuett burde. Den har en minimalistisk følelse, men med en vri – dets Scrunchie topphåndtak. Stylingpotensialet er praktisk talt uendelig, og det fungerer godt kledd opp eller ned, takket være den enkle formen og størrelsen. Å se vesken personlig ga meg en helt ny takknemlighet for denne budsjettvennlige lille damen. Og mens Gabbis store fargepalett er en enkel salg, spesielt hvis du vil legge til noen få farger i håndveske -rotasjonen uten å bryte banken, er det å se posen på nært hold og personlig i elfenben som endelig solgte den for meg.

Sannheten skal sies, ja, du kan fortelle at vesken er laget av vegansk skinn da den både ser ut og føles annerledes, men jeg ble overrasket over posens generelle kvalitet gitt budsjettvennlige prispunkt. For en grab-and-go-pose som lett kan kastes over din tak på à la Emily-stil, er det lett å forstå hvorfor Gabbi har blitt en usannsynlig IT-sekk.

Handle JW Pei Gabby Bag ($ 79)

Bilde gjennom @jwpei_official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *