I min drømmeverden ville jeg brukt Gucci Goldmark Crocodile Bag til Travel

i det siste jeg har følt mer og mer som en Gucci -jente. Jeg har en ny veske fra merkevaren (anmeldelse snart!), Og den gjenopplivet kjærligheten min til merkevaren på så mange måter. Så mye som GG -monogramposene fremdeles er populære, er klassikerne det som trekker meg inn. I det siste har Gucci slått den ut av parken.

Nylig fant jeg meg mistet i internettverdenen og vandret på et nettsted som heter Rich Kids of Instagram, og det er like forgjeves og latterlig som du kan forestille deg. Og du vet hva, jeg fant meg mistet og så på bilder av alle disse barna og hvordan deres liv er. Private jetfly, herskapshus, tilpassede biler og shopping som om det går ut av stilen – det er nettopp hva Instagram -bildene deres er fylt med. Selvfølgelig er hele saken helt prangende og glorete, men det var definitivt noen bilder som fikk meg til å skjære med sjalusi og lengsel, mest for en privat jet -tur til mitt vakre andre, tredje og fjerde hjem.

Når den dagen kommer, planlegger jeg å gå i stil, og det betyr å ha den perfekte reiseposen som er både luksuriøs og romslig. Akkurat da jeg la øynene opp for denne Gucci Goldmark Crocodile Bag, visste jeg i min drømmeverden at jeg ville gjerne ha den. Det er en enkelhet med denne vesken som snakker til meg, med fantastisk antikk gullvare mot den svarte krokodillehuden. Dimensjonene er store nok til at den er en arbeidspose eller reisepose mens den ikke er altfor tungvint. Jeg finner skjønnhet i dette designet, og det fortsetter å snakke med meg (å, og antrekket på modellen, veldig New York City chic).

Når jeg slår meg ut av min imaginære verden og tilbake til min verden, husker jeg å fortelle deg alt at det er andre versjoner av denne vesken til en mye mer økonomisk pris, rundt $ 2100 via Gucci. Men versjonen jeg begjærer etter er $ 27 000 via Gucci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *