Jessica Simpson Style: Valentino Histoire Bag

  • by

En veske som jeg ikke er gal for, uansett hvor en glatt så vel som fersk design, Valentino Histoire-vesken har blitt oppdaget på Celeb etter Celeb (og deres mini-døtre). I tillegg til at nå har Jessica Simpson blitt oppdaget med hunden sin, Daisy, så vel som hennes svarte Valentino -histoire -patentpose. Selv om jeg ikke er tilhenger av å ta hunden min ut for å spise sammen med meg, må jeg innrømme at Jessica ser ditzy-søt nok ut, og sportslig den glatte patentskinnvesken sin med sin beryktede flettede skinntrim. Skulderstroppene er også flettet, så vel som innsiden har bomulls lerretfôr. Hvis denne vesken skulle sjarmere mer for meg, ville jeg valgt den i gullversjonen. Det pakker en trøkk. Posen som tilbys i gull eller brunt på Saks for $ 1795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *