#Bagsoftpf: Denne veskenentusiasten stjal hjertene våre med mamma-og-meg-stilinnleggene

@purseforum er tilbake på Instagram, så vel som den er større og enda mye bedre enn før siden det gir deg en mulighet til bli omtalt her! Vi har likt å se det vokse i tillegg til å se alle snapsene dine så vel som aksjer – hold på det, i tillegg til å sørge for at du er innstilt på historiene våre for å se hvilken farge vi har neste gang. Mens vi liker å produsere originalt så vel som morsomt materiale på @purseblog, er det noe som er super spesielt med @purseforum -kontoen, så vel som det er siden det strengt tatt er dedikert til å med deg så vel som posene dine!

Denne måneden fanget Instagram Purse Star Mel fra @mel_inmelbourne vår interesse med hennes bedårende mamma-og-meg-snaps. Da vi kikket videre inn på kontoen hennes, var vi virkelig ærefrykt for hennes nydelige samling av poser! Mens noen veskeentusiaster har en tendens til å være med en håndfull merker, liker vi at Mels samling har litt av alt – vi oppdaget Dior, Gucci, Hermès, Burberry, Chanel, Miu Miu så vel som mer! Samlingen hennes gir oss noen alvorlige misunnelser, så vel som vi har blitt til det grønnøyde monsteret. Sjekket ut for å oppdage mer om nydelig Mel så vel som de nydelige posene hennes.

Purseblog: Hvorfor liker du håndvesker?
Mel: Så lenge jeg kan huske, har jeg likt håndvesker. Selv som litt jente, husker jeg at jeg elsker denne litt rosa vesken mamma kjøpte for meg. Rask fremover mange år senere endte jeg virkelig opp med å være en veske så vel som skosjøper i over ti år. Dette økte bare min lignende for håndvesker, siden jeg lærte å sette pris på vanskelighetene så vel som detaljer som går inn i bygningen deres og design. Jeg liker nøyaktig hvordan en veske ofte representerer DNAet til et merke. Kanskje det er grunnen til at samlingen min er ganske variert. Det er en tid i livet mitt jeg husker ekstremt godt. Jeg elsker også sannheten om at en veske totalt kan forvandle en stemning i tillegg til et antrekk. Det er ikke bare et tilbehør for meg, så vel som jeg ofte velger vesken så vel som så antrekket mitt.

PB: Hva var din aller første designerveske så vel som nøyaktig hvor gammel var du da du fikk den? Hvorfor ville du ha den vesken?
M: Min aller første designerveske var et LV pochhete -tilbehør som jeg kjøpte da jeg var 18 år gammel. Jeg trodde det var klassisk, enkelt så vel som alltid så søtt. Jobber som en deltid uni -student, jeg husker å spare i flere måneder for å være i stand til å kjøpe den vesken! Imidlertid likte jeg det så godt så godt som jeg fremdeles har det i dag!

PB: Hvilken veske er din foretrukne så vel som hvorfor?
M: Min favorittpose er min ekstremt aller første Birkin som er en B30 i Malachite (en vakker, rik smaragdgrønn). Jeg hadde alltid ønsket en Birkin, etter å ha vært min hellige gralpose helt siden min lignende affære med vesker begynte. Under en husholdningstur til Paris i 2016 ble jeg tilbudt B30 i en kombinasjon som jeg alltid hadde drømt om å eie. Å kunne kjøpe den i Paris Flagship Store gjorde det enda mer spesielt, spesielt siden jeg hadde tatt noen få forsøk før jeg til slutt scoret en. (P.S. Jeg lagde et par YouTube -videoer om selve prosessen for å ideelt sett hjelpe andre med å score sin hellige gral.)

PB: Hva er den eldste vesken du har i skapet ditt? Vil du noen gang skille deg med det så godt som om ikke, hvorfor?
M: Min eldste veske når det gjelder alder er min vintage Dior Monogram clutch. Jeg kjøpte den på en auksjon omtrent 8 år tilbake for bare AUD150! Det er fra 70 -tallet, så koblingen er over 40 år gammel, men fremdeles i perfekt stand. Det er min mest utnyttede clutch, så vel som jeg aldri vil skille meg med den siden jeg tror at stilen så vel som form vil forbli tradisjonell i mange år fremover. I tillegg er jeg en stor vintage -elsker, i tillegg til at stilen min er en blanding av high street, vintage så vel som designerstykker.

PB: Hva er den neste vesken du planlegger å få, så hvorfor vil du ha den?
M: Jeg vil gjerne legge en Hermès Constance til samlingen min, da jeg aldri har hatt en. Jeg foretrekker det i en morsom farge, i tillegg til at jeg virkelig ikke er så godt opptatt av størrelsen eller maskinvaren så lenge den komplimenterer fargen på posen. Ideelt sett kan min h-form kan gi meg mitt ønske. Jeg vil også gjerne ha en Moynat Gabrielle -veske. Jeg hadde nylig privilegiet å besøke Paris Atelier, så vel som jeg bare er blåst bort av det utmerkede håndverket.

PB: Kjøper du vanligvis vesker du har ønsket deg en stund, eller er du mer av en impuls shopper? Ser du det, som det i tillegg til å kjøpe det umiddelbart?
M: For det meste planlegger jeg alltid kjøpene mine. Jeg har en selvpålagt regel som jeg overholder hvor hvis jeg høster i som med en pose, må jeg aller først tro på det i noen dager. Hvis jeg fremdeles liker det etter den tid, går jeg tilbake og kjøper den. Helt klart har jeg på samme måte hatt noe impuls så vel som uplanlagte kjøp, siden jeg noen ganger bare ikke kan motstå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *