Hermes Croc Birkin

Hermes Birkin er den hellige gral av poser. Mens jeg føler meg heldig som eier Hermes Birkin i Blue Jean, er det tydelig at mange er ekstremt foran meg når det gjelder å samle Hermes -poser. Når jeg drømmer om å ha en Croc Birkin en dag, oppdager jeg glede av å sikle over andre Croc -vesker. Hermes er krokodille som ingen annen designer, og viser ideell interesse for detaljer i hver søm i tillegg til å bruke de aller beste eksotikkene. Et medlem av vårt forum, Whitebirkin, har en forbløffende Hermes -samling. Hennes to nye utgaver har mitt hjerte. Hun valgte en 30 cm Rouge Vif Nilo Birkin samt 30 cm Blue Jean Porosus Birkin. Porosus -krokodillen kommer fra Australia mens Niloticus Crocodile kommer fra Afrika. Disse krokodillene tilfredsstiller Hermes -kravene i tillegg til å lage de mest spektakulære posene. Det eneste problemet mitt er å velge hvilke av disse posene jeg liker mer, jeg er stumpet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *