Purseblog spør: Hvilke merkevarer vil du aldri bære?

Et av mine foretrukne aspekter ved Purseblog er kommentarene leserne legger igjen for oss. Det betyr ikke at jeg alltid er enig, men jeg liker å høre hva folk må oppgi om vesker, så vel som mange av våre kommentatorer er ganske tankevekkende. Et emne som har en tendens til å komme opp på forskjellige innlegg, tid så vel som tid igjen, er merker som folk oppgir at de aldri ville ha med seg en rekke årsaker. Noen ganger handler det om prisen, der posene er laget, menneskene som normalt tar med posene – oppføringen fortsetter.

Jeg prøver å holde meg fordomsfri etter muligheten for å like nye merker. Noen ganger sender en designer meg en pose for å prøve så godt som jeg ender opp med å falle inn som med den, selv om det er fra et lite kjent merke uten luksuriøs sjarm fra de andre tingene i samlingen min. Andre ganger oppdager jeg meg selv dårlig av et spesifikt merke, siden mange mennesker bærer det.

Jeg vil åpne denne diskusjonen med deg for å høre hva du tenker på. Med så mange forskjellige designere der ute, er det merker du aldri ville ha med? I så fall, hvilke merker så vel som hvorfor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *