Judith Leiber Violin Myudiere

Tallrike mennesker forstår ikke mye om meg, selv vennene mine. Tallrike antar ikke at jeg noen gang kan være en god kokk, men utrolig jeg er virkelig (det er bare rengjøring etter det jeg ikke er glad i). Sammen med å være en god kokk, brukte jeg til å være musikalsk tilbøyelig. Min mor var stor på oss alle som spilte en slags instrument, så vi alle startet med piano ganske ung. Ikke fortell læreren min, men jeg sjekket aldri ut musikken. Jeg spilte nettopp med minne. I tillegg til da i klasseinstitusjonen endte jeg med å være en del av et orkester, så vel som begynte å spille strengbasen så vel som fiolin. Fantastisk likevel eh? Jeg vedder på at mange av dere ikke engang forsto det om meg! (Vel duh!). Så for enhver type av de andre musikalske skrånende kvinnene som liker en forståelse som gjør en uttalelse, så vel som en stor del bling, er Judith Leiber designeren for deg. Judith Leiber Violin Myudiere er en fiolin ser like ut med en gylden ramme, så vel som laget med helt fargede østerrikske krystaller. Jeg vil virkelig like den matchende pilleboksen, selv om den ikke er solgt separat. Denne nyheten lukkes med en push-lock-lukning, så vel som trinn 3 1/2 “H x 7 1/2” W x 2 1/5 “d. Utviklet bling på randen av gaudiness i mine øyne – men fortsatt i stand til å bli trukket av for en natt ute eller en rød teppehendelse, er dette grep tilbys med Bergdorf Goodman for $ 3,895.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *