Cole Haan Bailey Ruched Leather Foldover Grip

Nylig har jeg funnet meg til å like omtrent hver Cole Haan -veske som jeg kommer over. Men da jeg begynte å tenke på Cole Haan -vesker, innså jeg at vi stort sett dekker poser på den større enden av spekteret, du vet, fantastiske totes, hoboer og satchels. Jeg klager ikke her, men jeg oppdaget at det er mangel på mindre Cole Haan -poser som clutches.

Så her har vi en virkelig vakker clutch, Cole Haan Bailey ruched Leather Foldover Clutch. Dette er en veldig god veske som vil være ideell for en natt ute med jentene eller den spesielle personen. Det jeg elsker mange om denne vesken er at den ikke er pretensiøs. Noen ganger blir kveldsposer av som pretensiøs, men denne gjør det ikke. I stedet finner du smidig kornet skinn, et snev av ruching og en fantastisk flyttbar kjedelinkstropp (8 ″ dråpe). Jeg elsker, elsker, elsker at kjeden er avtakbar fordi vesken er helt ideell med og uten den. Det er en magnetisk snap -lukking som holder frontklaffen sikker. Hvis du er noe som meg, vil du også ha velkommen til mye flere små poser fra Cole Haan etter å ha sett dette. Kjøp gjennom Bloomingdale for $ 148.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *