15 gaver til faren i livet ditt på hvert budsjett

Farsdag er mindre enn to uker unna, noe som innebærer at det er på tide å begynne å tenke på hva du skal få for faren din, mannen eller noen av de andre pappaene i livet ditt . Hvis du planlegger å kjøpe en gave, er det nå på tide å begynne å se deg rundt overhodet av tilgjengelige alternativene. Personlig liker jeg veldig godt å ta meg tid til å finne ut den beste gaven til personen jeg behandler. Jeg gleder meg veldig over spenningen jeg føler når gaven til gaven åpner en gjennomtenkt gjenstand. Faktisk husker jeg fremdeles året jeg fikk faren min en slank kortsak for å holde kredittrapportkortene hans etter mange år med å bære dem rundt med et gummibånd. Han var virkelig fornøyd og begeistret for å ha en god skinnkortveske som ikke bare var slank, men også funksjonelt. Han bruker det til i dag, og det gjør meg så glad!

Som en hel shopping for en far kan være vanskelig, og mange er beryktede for den gamle ‘Jeg trenger ikke noe’ -linje. Selv om noen av dem ikke er gode til å uttrykke sine ønsker, setter mange pris på noe godt når det blir satt foran dem. Med det i bakhodet har vi valgt over et dusin gaver som umiddelbart vil gi deg en stor tommelen opp.

Bose Soundsport helt gratis trådløse ørepropper ($ 199)

Gucci Ace Sneaker ($ 630)

Bottega Veneta Intrecciato Leather Card Case ($ 290)

Louis Vuitton Keepall Bandouliere 45 ($ 1.950)

Marshall Stanmore II stemme med Alexa -høyttaler ($ 399)

Miansai Geo Signet Diamond Ring ($ 185)

Herschel Supply Co. Pop Quiz -ryggsekk ($ 80)

Polo Ralph Lauren Classic Pony Cap ($ 45)

Creed Men’s Travel Fragrance Coffret ($ 295)

Coach Metropolitan Slim koffert ($ 595)

Native Union CLIC iPhone X Case ($ 50)

Phaidon hvor kokker spiser bok ($ 35)

Nike Blazer Low ($ 75)

Bottega Veneta Illusione for ham Eau de Toilette ($ 118)

Ferragamo Lampo Gancini Pattern Silk Tie ($ 190)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *